Izaberite kese koje nisu štetne po životnu sredinu

Ono što će najbolje upotpuniti Vaš proizvod je izbor kese ili poklon- pakovanja. Kesa u koju ćemo upakovati proizvod je poslednji pokazatelj kvaliteta, brige i poštovanja prema kupcu. Ona je poslednji korak u procesu kupovine, koji zaokružuje kompletan utisak kupca. Iz ovog razloga, ne treba da prođe kao nebitna stavka u bilo kojoj vrsti lokala ili prodavnice.

Imajte u vidu da kupac ne kupuje samo određeni proizvod, već celokupni utisak, počevši od dobrodošlice, ljubaznosti, osmeha, sređenosti i čistoće, pa do kvaliteta i cene proizvoda. Na kraju celokupnog procesa kupovine, susreće se sa detaljem koji nije video do sada, a to je kesa ili poklon-pakovanje, u koje ćete mu spakovati sam proizvod. To je ujedno i poslednji korak tj. zatvaranje kupovine uz pozdrav i poruku da nas posete ponovo.

Reciklirani materijali se koriste već neko vreme za izradu kesa , i trgovci ih vrlo rado uvode u svoje trgovine. Iz ovog razloga, znatno se povećao broj trgovina koje imaju kese od recikliranih materijala, pa se samim tim i menja svest o zaštiti životne sredine. Ovakav vid proizvodnje kesa omugaćava da se ista sirovina koristi više puta i tako sprečava zagađivanje životne sredine samom proizvodnjom ili nagomilavanjem smeća od nerazgradivih sirovina. Plastični reciklirani proizvodi nam dopuštaju da zadržimo neke navike ali bez zagađenja samog okruženja.

Poželjno je da svi povedemo računa i pređemo na upotrebu kesa od recikliranih materijala. Da ih upotrebljavamo više puta i da ih ne bacamo u smeće tako lako. I jedan tako mali proizvod, može da napravi drastični pomak. Našoj planeti je potrebna pažnja i briga svih nas kako bi bila najbolja moguća za nas same.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *