Trikovi za pakovanje orašastih plodova

Svaki proizvođač orašastih plodova mora da vodi računa o čuvanju i skladištenju istih, jer su zahtevne namirnice i potrebno je sačuvati njihovu svežinu, miris i ukus. U nastavku možete pogledati preporuke za čuvanje oraha, badema, lešnika, indijskog oraha, kikirikija i sl.

Doypack kese različitih dimenzija i dizajna su najbolji način za pakovanje osetljivih namirnica. Ova vrsta ambalaže je u potpunosti bezbedna za Vaš proivod, čuva svežinu i aroma duže vreme. Kese mogu biti napravljene od aluminijuma, kraft papira ili providne plastike. Mogu imati i zip zatvaranje, te se tako mogu koristiti više puta. Postoje i kese koje se lepe uz pomoć aparata za zavarivanje kesa. Takođe, postoji pakovanje sa ispustom za vazduh, koje se preporučuje za kafu npr. U njega spakujete željenu količinu kafe, zatvorite i uz pomoć plastičnog dela na kesici, ispustite višak vazduha kako bi Vaša kafa bila što duže sveža. Pakovanja Doypack mogu imati ovalno ili četvrtasto dno, stoje uspravno , pogodna su za dodatno brendiranje, i idealna su za izlaganje na policama.

Kraft kese sa prozorčićem su sledeći način za izlaganje Vaših proizvoda i svakako neophodna ambalaža u svakoj zdravoj hrani ili prodavnici sa orašastim plodovima. Kese su visokog kvaliteta, proizvod je vidljiv kroz prozorčić, pa je potrošaču lakše da se odluči o kupovini. U kraft kese možete pakovati i začine, čajeve, čajne kolutiće, čokoladne bombone, i sl.

Ukoliko Vam je potrebna ideja kako da uredno i lepo organizujete Vašu prodavnicu i proizvode, staklene tegle sa plastičnim poklopcem su idealno rešenje. Sve tegle stoje položeno, pa su zgodne za police. Pored praktične strane, ove tegle su i dekorativne, i uz malo kretivnosti mogu učiniti da Vaša prodavnica dobije sasvim novi izgled.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *